AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu yıkamak

Kahve falında kuzu yıkamak

Kahve falında kuzu yıkamak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, hayır vereceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzu yıkamak gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında kuzu yıkamak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına yorulur.

Kahve falında siyah beyaz kuzu görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına yorulur.

Kahve falında kuzu pisliği görmek maddi kayba uğrayacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızarmış kuzu yemek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzu bakmak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzu kulağı görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında koyun veya kuzu görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında koyun ve kuzu görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir