AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört kuzu görmek

Kahve falında dört kuzu görmek

Kahve falında dört kuzu görmek huzurlu günlerin biteceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dört kuzu gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında kuzu öpmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında kıvırcık kuzu görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına inanılır.

Kahve falında zayıf kuzu görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kuzuyu kucağa almak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru kuzu sevmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun veya kuzu görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, geçiminin güçleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzuya ekmek vermek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyun kuzu almak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir