AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere giden görmek

Kahve falında askere giden görmek

Kahve falında askere giden görmek falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askere giden gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı sonlandırmak ya da sonuçlandırmak istiyorsunuz.

Kahve falında askere gidiyor görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında askere giden kardeşini görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında askerlik şubesine gitmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına delalettir.

Kahve falında askere gideceğin yeri görmek yaşam refahının düşeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin askere gideceğini duymak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında yeniden askere gideceğini görmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askere giden görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekrar tekrar askere gitmek yaklaşan güzel günlere, günlerinin güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir