AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzeniyle yatmak

Kahve falında kuzeniyle yatmak

Kahve falında kuzeniyle yatmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kuzeniyle yatmak gördüyseniz:

  • Yanlız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında kuzeniyle yatmak gözden düşeceğine, ayıplanacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzenle yatmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzenine aşık olduğunu görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işarettir.

Kahve falında kuzenle sevgili olduğunu görmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuzenleri görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki kuzenini görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuzen görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işaret eder.

Kahve falında kuzenine sarıldığını görmek destek göreceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir