AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenini öldüğünü görmek

Kahve falında kuzenini öldüğünü görmek

Kahve falında kuzenini öldüğünü görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzenini öldüğünü gördüyseniz:

  • Olaylar iyice karışık bir hal alabilir.

Kahve falında kuzenin öldüğünü görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzen öldürmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, kazançlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında kuzenının öldüğünü görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kuzenlerinin öldüğünü görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında kuzenini öldüğünü görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında kuzenini öldürmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzenimin öldüğünü görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kuzenimi görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir