AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere çay vermek

Kahve falında askere çay vermek

Kahve falında askere çay vermek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askere çay vermek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek veya keşfetmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında askere çay vermek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çay tabağı görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında çay hazırlamak aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah çay görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendine çay doldurmak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında çay kaşığı kırmak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, kazancın katlanacağına işaret eder.

Kahve falında çayın içinde saç görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında simit ve çay görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, amaçlardan sapmaya inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir