AnaSayfa / Genel / Kahve falında üvey kuzen görmek

Kahve falında üvey kuzen görmek

Kahve falında üvey kuzen görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine yorulur.

Kahve falında üvey kuzen gördüyseniz:

  • Sizi bazı yanılgılardan çekip almak isteyen insanları fark etmeniz gerekiyor.

Kahve falında üvey kuzen görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üvey evlat olduğunu görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üvey teyze görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında üvey anne dövmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üvey oğul görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işarettir.

Kahve falında üvey akraba görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına inanılır.

Kahve falında annenin üvey olduğunu görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, iyilik görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üvey evlat olmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir