Kahve falında askerden terhis olmak

Kahve falında askerden terhis olmak yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerden terhis olmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir durumun sizi eğlenceden mahrum bırakmasına izin vermeyin.

Kahve falında asker terhisi görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askerlikten terhis olmak herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında askerden terhis olduğunu görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında askerden terhis olmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında terhis olmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin terhis olduğunu görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı asker görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker tabutu görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir