AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker terhisi görmek

Kahve falında asker terhisi görmek

Kahve falında asker terhisi görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker terhisi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini veya rahatını değil kendi önceliklerinizi ön planda tutarak hareket etmelisiniz.

Kahve falında askerden terhis olduğunu görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında askerlikten terhis olmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında asker terhisi görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askerden terhis olmak çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine işarettir.

Kahve falında terhis olmak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında birinin terhis olduğunu görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında askere geri çağrılmak ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine işaret eder.

Kahve falında askerle tartışmak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir