AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruğa girmek

Kahve falında kuyruğa girmek

Kahve falında kuyruğa girmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, hayallerinin gerçek olacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyruğa girmek gördüyseniz:

  • Başkalarını organize etmeye veya harekete geçirmeye çalışarak zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında kuyruğa girmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına inanılır.

Kahve falında yemek kuyruğuna girmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, bunalıma gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek kuyruğuna girmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek kuyruğu görmek tüm isteklerine kavuşacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çift kuyruklu yılan görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında uzun kuyruklu fare görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kendinde kuyruk görmek kurtuluşa kavuşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına inanılır.

Kahve falında hayvan kuyruk görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir