AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutsal emanetleri görmek

Kahve falında kutsal emanetleri görmek

Kahve falında kutsal emanetleri görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kutsal emanetleri gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak sağlayan hiçbir fırsatı kaçırmamalısınız.

Kahve falında kutsal emanetleri görmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kutsal kitap görmek işlerin aksamayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine yorulur.

Kahve falında kutsal topraklara gitmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kutsal topraklarda görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kutsal topraklarda olmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına inanılır.

Kahve falında kutsal su içmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına delalet etmektedir.

Kahve falında kutsal taş görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işarettir.

Kahve falında kutsal yer görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir