AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşu öldürmek

Kahve falında kuşu öldürmek

Kahve falında kuşu öldürmek fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuşu öldürmek gördüyseniz:

  • Belli konuların asla çözümlenmeyeceği ya da bazı düzenlemelerin asla yapılamayacağı gibi uzun süredir devam eden bazı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında muhabbet kuşu öldürdüğünü görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu öldüğünü görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu öldüğünü görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşunu öldürmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuşun öldüğünü görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, önemli kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu öldürmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, her zaman kötülük için çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında tavus kuşu öldürmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kuşu öldürmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir