AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs birinin evine gitmek

Kahve falında küs birinin evine gitmek

Kahve falında küs birinin evine gitmek sorunlu bir döneme gireceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, yalan söylemeyeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında küs birinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmanız da olasıdır.

Kahve falında küs olduğun insanın evine gitmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu birinin evine gitmek içinin rahatlayacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalettir.

Kahve falında küstüğün birinin evine gitmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğu kişinin evine gitmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine inanılır.

Kahve falında küs birinin evine gitmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında küstüğün kişinin evine gitmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine gitmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs gitmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, çaresiz hallere düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir