AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerde vurulmak

Kahve falında askerde vurulmak

Kahve falında askerde vurulmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, birçok iş teklifi alınacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, mutsuz ve üzgün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerde vurulmak gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek vya da işinizde terfi edeceksiniz.

Kahve falında asker vurulduğunu görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına delalet eder.

Kahve falında askerler tarafından vurulmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında asker tarafından vurulmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker olarak vurulmak ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında asker olup vurulduğunu görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işarettir.

Kahve falında asker olmak ve vurulmak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker vurulmak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında asker olup vurulmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir