AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker olup vurulmak

Kahve falında asker olup vurulmak

Kahve falında asker olup vurulmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında asker olup vurulmak gördüyseniz:

  • Bonkör olarak veya maddi olanaklarınızı kullanarak etkilemek istediğiniz kişiler olabilir.

Kahve falında askerler tarafından vurulmak hakkında dedikodu çıkarılacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında asker olup vurulduğunu görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker vurulduğunu görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker olup vurulmak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında asker tarafından vurulmak manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında asker olmak ve vurulmak ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker olarak vurulmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerde vurulduğunu görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir