AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker vurulduğunu görmek

Kahve falında asker vurulduğunu görmek

Kahve falında asker vurulduğunu görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, düşman malından yemeye, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında asker vurulduğunu gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında asker olup vurulmak sıkıntılarına ortak olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker vurulmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına rivayet eder.

Kahve falında asker vurulduğunu görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker olarak vurulmak iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker tarafından vurulduğunu görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine yorulur.

Kahve falında asker olup vurulduğunu görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker tarafından vurulmak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker olmak ve vurulmak hayallerin gerçekleştirileceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir