AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker olup vurulduğunu görmek

Kahve falında asker olup vurulduğunu görmek

Kahve falında asker olup vurulduğunu görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, adını kirleteceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında asker olup vurulduğunu gördüyseniz:

  • Özel veya aile hayatınızla ilgili bir konuyu tam istediğiniz şekle dönüştürmek için gereken herşeye sahipsiniz.

Kahve falında asker vurulduğunu görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker tarafından vurulduğunu görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında askerler tarafından vurulmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker olup vurulmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kötülüklerden uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında askerde vurulduğunu görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerde vurulmak hile ile mal elde etmeye, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına yorulur.

Kahve falında asker olup vurulduğunu görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında asker vurulmak çekilen hasretin biteceğine, koltuğunun da yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir