AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs kuzen görmek

Kahve falında küs kuzen görmek

Kahve falında küs kuzen görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs kuzen gördüyseniz:

  • Olayları öfkelenerek çözemezsiniz.

Kahve falında küs kuzen görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bebek kuzenini görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında küçük kuzen görmek zor zamanlar yaşayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzen dövmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kuzenini görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize alamet eder.

Kahve falında akraba kuzen görmek işi ile gündeme geleceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzenle sevgili olmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında erkek kuzenini görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, işlerini düzene sokacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir