AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun akrabayla barışmak

Kahve falında küs olduğun akrabayla barışmak

Kahve falında küs olduğun akrabayla barışmak falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, işlerinin ağırlaşacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun akrabayla barışmak gördüyseniz:

  • İşlerinizle ilgili önemli bir erkek ya da işvereninizle yakın kontaklarınız olabilir.

Kahve falında küs olduğun akrabayla barışmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına delalettir.

Kahve falında küs olan akrabayla barışmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, övgü dolu sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla barışmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla barışmak şansın ve kısmetin kapanacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğunuz biriyle barışmak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barışmak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında küs arkadaşla barışmak endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişiyle barışmak ekonomik olarak kalkınacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir