AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğunuz biriyle barışmak

Kahve falında küs olduğunuz biriyle barışmak

Kahve falında küs olduğunuz biriyle barışmak aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğunuz biriyle barışmak gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken veya yarım kalmış işlere odaklanabilirsiniz.

Kahve falında küs olan eşle barışmak ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğu kişiyle barışmak dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olup barışmak kafa dağıtacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs arkadaşınla barışmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında küs kişiyle barışmak gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu biriyle barışmak ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olan arkadaşla barışmak hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğum arkadaşımla barışmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir