AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuruyemiş kabuğu görmek

Kahve falında kuruyemiş kabuğu görmek

Kahve falında kuruyemiş kabuğu görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına delalettir.

Kahve falında kuruyemiş kabuğu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya yapmak istediğiniz düzenlemeleri destekleyen koşullar var.

Kahve falında kuruyemiş kabuğu görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru kabuklu ceviz görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına yorulur.

Kahve falında kuru soğan kabuğu görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kabuklu fıstık almak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yara kabuğu kaldırmak büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kabuksuz ceviz yemek geçici olarak rahatsızlanacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine yorulur.

Kahve falında kabuklu fındık kırmak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında midye kabuğu toplamak bedenen ve ruhen iyi olacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir