AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru yufka görmek

Kahve falında kuru yufka görmek

Kahve falında kuru yufka görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında kuru yufka gördüyseniz:

  • Belki onların da kendilerine göre haklı olduğu yerler olabilir ya da en azından ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında kuru yufka ekmek görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında kuru yufka yemek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kuru yufka görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Kahve falında ekmek yufka görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yufka yapmak pişirmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yufka ekmek pişirmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ yufka görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yufka ıslatmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir