Kahve falında çiğ yufka görmek

Kahve falında çiğ yufka görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, çevre değiştireceğine, çok günah işleyeceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ yufka gördüyseniz:

  • Boş sözlerin veya doğru olamayacak kadar güzel bilgilerin bağlayıcı bir tarafı olmayabilir ya da şüpheli karşılanmasında fayda var.

Kahve falında çiğ yufka görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında yufka ekmek yaptığını görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yufka yapmak pişirmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye inanılır.

Kahve falında yufka ekmek açmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yufka pişirdiğini görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında yufka kesmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yufka almak ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine işarettir.

Kahve falında yufka ekmek pişirmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir