AnaSayfa / Genel / Kahve falında yufka ekmek pişirmek

Kahve falında yufka ekmek pişirmek

Kahve falında yufka ekmek pişirmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, ticarette ilerleyeceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, kırılan kalbin onarılacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yufka ekmek pişirmek gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız üzerinizde, sorulan sorulara farklı saatlerde farklı cevaplar verebilirsiniz.

Kahve falında yufka ekmek pişirdiğini görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, yenilenme yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yufka ekmek yapmak pişirmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, gönlündeki gibi sevileceğine yorulur.

Kahve falında yufka ekmek pişirmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sıkıntılardan kurtulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında yufka açıp pişirmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yufka pişirdiğini görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, kazancı arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yufka yapmak pişirmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tandırda yufka pişirmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına işarettir.

Kahve falında yufka pişirmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, gönül gözünün açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir