AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru yaprak görmek

Kahve falında kuru yaprak görmek

Kahve falında kuru yaprak görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kuru yaprak gördüyseniz:

  • Çabuk pes etmemeli, istediğiniz sonuçları alana kadar devam etmelisiniz.

Kahve falında kuru gül yaprağı görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru yaprak toplamak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru yaprak temizlemek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru yaprak görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gül yaprakları görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı gül yaprakları görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine inanılır.

Kahve falında bağdan yaprak toplamak çeşitli avantajlar elde edileceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir