AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru otları yakmak

Kahve falında kuru otları yakmak

Kahve falında kuru otları yakmak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru otları yakmak gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında kuru otları yakmak günah ve suç işleyeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru ot yakmak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına işarettir.

Kahve falında kuru ot temizlemek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine yorulur.

Kahve falında kuru ot biçmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, kısmetinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru yeşil ot görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kuru otları temizlemek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru ot yemek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Kahve falında kuru ot kesmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, maddi durumun düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir