AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru çiçek almak

Kahve falında kuru çiçek almak

Kahve falında kuru çiçek almak ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, rızkının çoğalacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru çiçek almak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara çekilebilir, karşıt görüşlü kişilerle yüzyüze getirilmeye çalışılabilirsiniz.

Kahve falında kuru çiçek toplamak hem ün sahibi olacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Kahve falında kuru çiçek almak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru çiçek sulamak işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru haşhaş görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, evliliğinde mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kuru ağaç dalı görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, maddi çıkmazların biteceğine inanılır.

Kahve falında siyah üzüm kurusu görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Kahve falında kuru kahve yemek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı satın almak borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, yeni işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir