AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru ceviz görmek

Kahve falında kuru ceviz görmek

Kahve falında kuru ceviz görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine inanılır.

Kahve falında kuru ceviz gördüyseniz:

  • Talep etmekten çok rica edebilirseniz, daha olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Kahve falında yerden kuru ceviz toplamak şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işarettir.

Kahve falında kuru ceviz kırmak aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz ve kuru üzüm görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında kuru ceviz görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru ceviz ağacı görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru ceviz almak kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında kuru kabuklu ceviz görmek yeni bir eve taşınılacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cevizli dondurma görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir