AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru ceviz almak

Kahve falında kuru ceviz almak

Kahve falında kuru ceviz almak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kuru ceviz almak gördüyseniz:

  • Duygusal problemler yapılması gerekenlerin yapılmasını engelliyor olabilir.

Kahve falında ceviz ve kuru üzüm görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru kabuklu ceviz görmek yeni kısmetlere nail olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına işarettir.

Kahve falında yerden kuru ceviz toplamak başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kuru ceviz görmek umutlarını yitireceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru ceviz almak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru ceviz ağacı görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına inanılır.

Kahve falında kuru ceviz kırmak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında pazardan ceviz almak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir