AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker üstü giymek

Kahve falında asker üstü giymek

Kahve falında asker üstü giymek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında asker üstü giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza öncelik vermelisiniz.

Kahve falında asker üstü giymek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işarettir.

Kahve falında üst rütbeli asker görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üst düzey asker görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki pantolon üst üste giymek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında üst üste ceket giymek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik üstü giymek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, bütçesinin genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında üst üste kaban giymek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında üst üste iki ayakkabı giymek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir