Kahve falında kuru ağaç görmek

Kahve falında kuru ağaç görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, istemediği halde borçlanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru ağaç gördüyseniz:

  • Doğrulara ulaşabilmek, gerçekleri öğrenebilmek için çok hassas çalışmalar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında kuru ağaç görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kuru ağaç dalı kesmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuruyan ağaç görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru ağaç sulamak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru ağaç dalı görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru dut ağacı görmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru ağacın yeşerdiğini görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru ağaç dalı toplamak çok güzel haberler ile dönüleceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir