Kahve falında kurtlu yara görmek

Kahve falında kurtlu yara görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, bir anda atılıma geçeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, gönül gözünün açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu yara gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, mal varlıklarınızı ya da özel yaşamınızı ilgilendiren ani haberler veya bilgiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kurtlanmış yara görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet eder.

Kahve falında kurtlu yara görmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, sermaye elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yara kurdu görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasından yaralandığını görmek işlerinin baltalanacağına, yönlendireceğine delalet eder.

Kahve falında boynundan yaralanmak kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalettir.

Kahve falında birini başından yaralanmak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanakta yara görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işaret eder.

Kahve falında her yerini yara görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, ruhlarına mevlit okutacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir