AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu şeftali görmek

Kahve falında kurtlu şeftali görmek

Kahve falında kurtlu şeftali görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, eşit davranılacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında kurtlu şeftali gördüyseniz:

  • Aslında sizin için faydalı konularda ya da işlerde, kendi kendinizi engelleyecek bahaneler üretiyor olabilirsiniz.

Kahve falında kurtlu şeftali yemek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, hataların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kurtlu şeftali görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, anne baba duasının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeftali yıkamak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali ağacından şeftali toplamak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, para kazanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin şeftali verdiğini görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeftali bahçesi görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında olgun şeftali yemek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına alamet eder.

Kahve falında şeftali çalmak zaaflarına kapılacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir