AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu pilav yemek

Kahve falında kurtlu pilav yemek

Kahve falında kurtlu pilav yemek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu pilav yemek gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin annesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Kahve falında kurtlu pirinç pilavı yemek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlu pilav yemek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine delalet eder.

Kahve falında pilavın içinde kurt görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu bulgur pilavı görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavının içinde kurt görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlu pilav görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, rızkının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pilavda kurt görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlanmış pilav görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir