AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlanmış pilav görmek

Kahve falında kurtlanmış pilav görmek

Kahve falında kurtlanmış pilav görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlanmış pilav gördüyseniz:

  • Kırmızı çizgileri geçmemekte fayda var.

Kahve falında bulgur pilavının içinde kurt görmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında pilav içinde kurt görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında kurtlu pilav yemek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, istediği noktalara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kurtlanmış pilav görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pilavda kurt görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalettir.

Kahve falında kurtlu pirinç pilavı yemek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı delalettir.

Kahve falında kurtlu pilav görmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında pilavın içinde kurt görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, maddi zarar edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir