AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilavda kurt görmek

Kahve falında pilavda kurt görmek

Kahve falında pilavda kurt görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kırgınlık yaşanacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında pilavda kurt gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kurtlu bulgur pilavı görmek kime gideceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pilav içinde kurt görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında kurtlanmış pilav görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu pirinç pilavı yemek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, zayıflayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlu pilav görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına delalet eder.

Kahve falında pilavda kurt görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bulgur pilavının içinde kurt görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pilavın içinde kurt görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir