AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu hamur görmek

Kahve falında kurtlu hamur görmek

Kahve falında kurtlu hamur görmek büyük bir ikilemde kalacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu hamur gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı olmayabilir.

Kahve falında hamurda kurt görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işarettir.

Kahve falında kurtlu hamur görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hamurun içinde kurt görmek maddi gücünün artacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hamur açtığını görmek temize çıkacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına inanılır.

Kahve falında hamurdan bebek görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirlenmiş hamur görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında renkli hamur görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur işleriyle uğraşmak fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir