AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürtaj yaptırdığını görmek

Kahve falında kürtaj yaptırdığını görmek

Kahve falında kürtaj yaptırdığını görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına tabir olunur.

Kahve falında kürtaj yaptırdığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yeterince dikkat ettiğinizin farkında olmadan hareket edebilirler.

Kahve falında birinin kürtaj yaptırdığını görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kürtaj olmaktan vazgeçmek çok büyük çaba sarfedeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kürtaj olmadığını görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kürtaj olmak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına inanılır.

Kahve falında kürtaj olanı görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kürtaj olmamak iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına inanılır.

Kahve falında kürtaj yaptıran birini görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına işarettir.

Kahve falında birini kürtaj olurken görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir