AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürtaj olmak

Kahve falında kürtaj olmak

Kahve falında kürtaj olmak bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, desteksiz kalacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kürtaj olmak gördüyseniz:

  • Bir teklif alabilirsiniz.

Kahve falında bir başkasının kürtaj olduğunu görmek kişinin hayatının değişeceğine, işinde terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının kürtaj olduğunu görmek hayırlı günlerin geleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürtaj olamamak işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, lüks, konfor içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının kürtaj olduğunu görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında kürtaj olduğunu görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında kürtaj masası görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin kürtaj olduğunu görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine delalet eder.

Kahve falında kürtaj bebek görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir