AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürtaja gitmek

Kahve falında kürtaja gitmek

Kahve falında kürtaja gitmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kürtaja gitmek gördüyseniz:

  • İşle ilgili başarılı seyahatler ya da ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında kürtaj olmaya gitmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kürtaja gitmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kürtaj bebek görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kürtajdan vazgeçmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kürtaj olanı görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kürtaj olan kadın görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kürtaj yaptırmak hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kürtaj olmak istemek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir