Kahve falında kurt yediğini görmek

Kahve falında kurt yediğini görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurt yediğini gördüyseniz:

  • Endişelendiğiniz veya kafanızda soru işareti yaratan konularda abartmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında kurdun koyunu yediğini görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına işaret eder.

Kahve falında kurt yediğini görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurtların insan yediğini görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına tabir olunur.

Kahve falında kurdun saldırdığını görmek parasını dikkatli harcayacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında kurtlu dut görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına delalettir.

Kahve falında kurta binmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurt dökmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine inanılır.

Kahve falında kurtla konuşmak bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir