AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtla konuşmak

Kahve falında kurtla konuşmak

Kahve falında kurtla konuşmak zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kurtla konuşmak gördüyseniz:

  • İş birliği içerisine gireceğiniz veya anlaşma yapacağınız kişilerin kapasitelerini hafife alıyor ya da gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Kahve falında kurtlarla konuşmak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtla konuşmak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kurt köpeğiyle konuşmak çok büyük başarılar kazanacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna işaret eder.

Kahve falında birinin tuzak kurduğunu görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane kurt görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtarmaya çalışmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük kurtçuklar görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gözlü kurt köpeği görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir