AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurdun saldırdığını görmek

Kahve falında kurdun saldırdığını görmek

Kahve falında kurdun saldırdığını görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurdun saldırdığını gördüyseniz:

  • Vereceğiniz sözler yapılan veya yapılacak olan anlaşmaları ya da bağlılık yeminlerini güçlendirebilir.

Kahve falında kurtların saldırdığını görmek güzel fırsatların elde edileceğine, vefakar bir insan olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurdun saldırdığını görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına tabir olunur.

Kahve falında kurt köpeğinin saldırdığını görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurt saldırmak gönlünün ferahlayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kurt saldırdığını görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kurt köpeği saldırdığını görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kaplanın saldırdığını görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslanın başkasına saldırdığını görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir