AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurdela bağlamak

Kahve falında kurdela bağlamak

Kahve falında kurdela bağlamak etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, el açmayacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurdela bağlamak gördüyseniz:

  • Eşinizin, sevgilinizin ya da aile büyüklerinizin sizi çok memnun edebilecek bazı yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı kurdela bağlamak her zaman evlatlarına destek olacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurdela bağlamak sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı bağcık bağlamak aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında kemer bağlamak üzüleceğine, yıkılacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beline kuşak bağlamak iş hayatında çok zarar edileceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bot bağlamak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında peştemal bağlamak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir