AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimle konuşmak

Kahve falında kuranı kerimle konuşmak

Kahve falında kuranı kerimle konuşmak kişinin esenlik bulacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına delalettir.

Kahve falında kuranı kerimle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi duymuyor hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında kuranı kerimle konuşmak arzuların gerçekleşeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerimi düşürdüğünü görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimi suyun içinde görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim okuduğunu görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, daha sık bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim koklamak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında yırtılmış kuranı kerim görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerim dinlediğini görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi yıkamak iyi bir zanaatkar olunacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir