AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim dinlediğini görmek

Kahve falında kuranı kerim dinlediğini görmek

Kahve falında kuranı kerim dinlediğini görmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sağlığını da kaybedeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, gelirin tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı kerim dinlediğini gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki kişiler üzerinize görev üstüne görev yükleyerek gergin hissetmenize neden olabilirler.

Kahve falında kuranı kerimi dinlemek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, işiyle nam salacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerim dinlemek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerim dinlediğini görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, bir organizasyona katılacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran kerim dinlemek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerim yıkamak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim öğrenmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuran kerim kitabını görmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi yanmış görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir