AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimi yıkamak

Kahve falında kuranı kerimi yıkamak

Kahve falında kuranı kerimi yıkamak hedeflerin gerçekleşeceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi yıkamak gördüyseniz:

  • Herkesin biraz zamana veya mesafeye ihtiyacı olabilir.

Kahve falında kuranı kerim yıkamak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimi yıkamak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden kuranı kerim almak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine yorulur.

Kahve falında kuranı kerimi yanmış görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kuranı kerimi yerden kaldırmak kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, işinde profesyonel kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi yerden almak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna delalettir.

Kahve falında kuranı kerim kaybetmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim sesi duymak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir