AnaSayfa / Genel / Kahve falında nöbet tutan asker görmek

Kahve falında nöbet tutan asker görmek

Kahve falında nöbet tutan asker görmek kötü günler yaşayacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, eline haram para geçeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında nöbet tutan asker gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması size bazı avantajlar sağlayabilir.

Kahve falında nöbet tutan asker görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalettir.

Kahve falında nöbet tuttuğunu görmek gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işarettir.

Kahve falında asker nöbeti görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, düşmanların önlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında asker olmak nöbet tutmak evlat sahibi olunacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker olmak ve nöbet tutmak ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker nöbet tutmak kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında nöbette uyuyan asker görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında asker olup nöbet tutmak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir