AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim okunduğunu görmek

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu görmek

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, alkış alacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu gördüyseniz:

  • Kurallara göre oynamak istemenize rağmen o yollar kapalı olabilir.

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kuranı kerim okuyan birini görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine delalettir.

Kahve falında kuran kerim okunduğunu görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim okutmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kazancının epey düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu duymak yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerim okuyamamak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi okuyamamak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran kerim okuyan birini görmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir