AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim yıkamak

Kahve falında kuranı kerim yıkamak

Kahve falında kuranı kerim yıkamak ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, borcunun kalmayacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerim yıkamak gördüyseniz:

  • Belli konulara bakış açınızı değiştirebilirsiniz, daha geniş düşünmelisiniz.

Kahve falında kuranı kerim yıkamak işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi yıkamak emeklerinin karşılığını bulacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerim almak eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim dinlemek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarda asılı kuranı kerim görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerim hediye almak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi havada görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerim kitabı görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir